Szebben Szeretnék Járni Egyesület
Mozgásfejlesztés
Tanfolyamok, Képzések
Programok

Gépírás oktatás

Engedélyszám: 00235-2008
Azonosító: 00010106

Gépírás oktatás 

Jelentkezés: Emailben: gyimesi@szebbenszeretnekjarni.hu vagy
                                            06-30-637-2008 telefonszámon.

Kihelyezett helyszínen:
(cégeknél, vállalatoknál, iskolákban, főiskolákon, egyetemeken)
180.000 Ft/40 óra. Maximális létszám: 10 fő
Ez esetben az intézménynek rendelkeznie kell megfelelő számú számítógépel.

Tanulás menete: 20 alkalommal találkozunk. Minden találkozáskor 2x45 perces órán vesznek részt a hallgatók. Vakon tanulják meg a betűk leütését, majd ezt  követően teljes szöveganyagok leírását gyakoroljuk. Törekszünk a hibátlan gépelésre! Időpontok: telefonon történő egyeztetést követően. 
A tanfolyam vizsgával zárul, amelynek sikeres elvégzését követően a hallgatók tanúsítványt kapnak.

Számítógépen tíz ujjal vakon írni mindenki számára hasznos. Megkönnyíti a középiskolások, főiskolások, egyetemisták nagy terjedelmű dolgozatainak, jegyzeteinek elkészítését. Távmunkában, adatrögzítéskor, vagy adminisztratív munakör betöltésekor a munkáltatót érdekli, hogy milyen sebességgel tud gépelni valaki. Az interneten való böngészés, e-mail írás soran is hasznos a tíz ujjas gépírás. Az otthoni tanulás nem helyettesíti a gépírásoktatást!
A 40 órás tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy az összes betűt vakon megtanulja írni, így ezek után nem fog "pötyögtetni" a számítógépen. 10 perc alatt 600-1.500 leütést tud teljesíteni a 40. óra végére. A sebesség és a hibátlanság az otthoni gyakorlás mértékétől is függ. Gyakorló jegyzet 3000 forintért tud nálunk vásárolni.

Jelentkezni: gyimesi@szebbenszeretnekjarni.hu vagy a
                   
06-30-637-2008 telefonszámon lehet.

Web harmony portfolio Copyright © Sz.Sz.J. Egyesület | Honlapkészítés és keresőoptimalizálás Budapesten Weboldal készítés